Μετακομίσεις - Μεταφορές όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Πολλοί άνθρωποι έχουν ερωτήσεις σχετικά με την εύρεση ή τη μίσθωση ενός μεταφορέα . Εμείς θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις ερωτήσεις που οι πελάτες μας συνήθως έχουν, πως θα μετακομίσω στο νέο μου σπίτι ή το γραφείο ?  Για πιο αναλυτική βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Προώθηση μτεταφοράς - μετακόμισης

Προωθήστε τις μεταφορές σας με μόλις 5€ και κεντρίστε το ενδιαφέρον των μεταφορικών εταιρειών.
Οι προωθημένες αγγελίες μεταφορών έχουν προτεραιότητα εμφάνισης στα αποτελέσματα αναζήτησης.Εκτός από
τη θέση τους, το διαφορετικό χρώμα δίνει επιπλέον εμφαση στις μεταφορές που προωθούνται. Οι προωθημένες
αγγελίες τείνουν να δέχονται περισσότερες προσφορές σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

Για την αποπληρωμή του αντιτίμου μπορείτε να επικοινωνήσετε με το metafores-online.

Μην ψάχνεται μόνη σας, στο metafores-online θα βρείτε μεταφορείς Αξιολογημένους απο εσάς. 

Οι μεταφορείς του metafores-online αξιολογούνται μετά την ολοκλήρωση της κάθε μεταφοράς, από εσάς τους ίδιους. Στο λογαριασμό του κάθε μεταφορέα μπορείτε να ελέγξετε την αξιολόγηση και τα σχόλια που έχει δεχτεί, από τους χρήστες του metafores-online για προηγούμενες μεταφορές που έχει ολοκληρώσει. Έτσι είστε σίγουροι για την ποιότητα των υπηρεσιών που θα σας παρέχει.

Πόσο είναι το κόστος μιας μετακόμισης ;    

Αυτό εξαρτάται από το που θα πάτε και το επίπεδο των υπηρεσιών που χρειάζεστε. Για να σας δώσουμε προσφορές και να καλύψουμε τις ανάγκες τις δική σας μετακομίσεις πατήστε το link που λέει <Καταχώρηση μεταφοράς> και θα είναι η μετακόμιση σας online με δεκάδες μεταφορικές εταιρείες σε απευθείας σύνδεση με τους μεταφορείς μας.

Πότε θα πρέπει να κλείσετε ένα μεταφορέα;

Μόλις πάρετε όλες τις δυνατές προσφορές τους. Όσο νωρίτερα κάνετε Καταχώρηση , τόσο το καλύτερο έχετε πιθανότητές να βρείτε μεταφορέα την ημέρα που προτιμάτε και αντίστοιχα για των μεταφορέα να κάνει συνδυαστική μεταφορά ούτος ώστε να έχετε και την καλύτερη δυνατή τιμή.

Τι θα συμβεί αν θα πάρει πιο νωρίς τα πράγματα μου;

Μπορεί αν θέλετε να τα αποθηκεύσει για 2-3 ημέρες μέχρι να πραγματοποιηθεί η μεταφορά τους στο χώρο σας. Από τα σχόλια των εκτελεσμένων μεταφορών μπορείτε να πάρετε μια εικόνα για τον μεταφορέα που σας ενδιαφέρει και το ίδιο βέβαια θα πρέπει να κάνετε και εσείς μετά την διεκπεραίωση της μεταφοράς σας.

Πόσο καιρό θα μου πάρει τα έπιπλα για να φτάσει εκεί;

Για εσωτερικές μεταφορές αυτό μπορείτε να το γράψετε σε μήνυμα στον μεταφορέα ,για την μετακίνηση στο εξωτερικό  οι χρόνοι διαμετακόμισης εξαρτάται από τον προορισμό σας, τον τρόπο μεταφοράς, τον όγκο και τη διαθεσιμότητα.

Σε πόσο διάστημα θα πάρω προσφορές;

Οι περισσότεροι μεταφορείς θα σας δώσουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τις προσφορές τους , εσείς απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει τα σωστά έπιπλα να ξέρετε ότι αυτά που έχετε αναγράψει μέσα στην σελίδα του metafores-online είναι ένα συμβόλαιο μεταξύ εσάς και του Μεταφορέα ,επίσης οτιδήποτε δεν αναγράφετε να ξέρετε ότι υπόκειται σε διαφορετική διαπραγμάτευση με τον Μεταφορέα.

Πρέπει να πάρω παραπάνω από μια προσφορές ;

Απολύτως. σας προτείνουμε να πάρετε τουλάχιστον 3 προσφορές για να μπορείτε να συγκρίνετε πριν από την τελική επιλογή του μεταφορέα.

Αυτά που γραφώ λειτουργούν σαν συμβόλαιο;

Ναι. Για αυτό και οι προσφορές πρέπει να έχουν την λογική των όσων έχετε υποβάλει στην σχετική φόρμα.

Μπορώ να υπαναχωρήσω από την τελική μου απόφαση ;

Με την Αποδοχή προσφοράς που έχετε κάνει στον μεταφορέα λειτούργει σαν προκαταβολή για την μεταφορά –μετακόμιση σας μόνο αν υπάρξει σοβαρός λόγος και αυτό μετά από συνεννόηση με τους διαχειριστές του metafores-online.

                                                                                                                                                                                   Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να καταχωρήσω την μετακόμιση μου;                                      

Οι μετακομίσεις ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι σε έξαρση για αυτό καλό θα ήταν να προβλέψετε πιο πριν για την μετακόμιση σας έτσι ώστε να κλείσετε μεταφορέα πιο πριν για να μπορεί και αυτός να προγραμματίσει την μετακόμιση σας.

Είναι εντάξει αν αμπαλάρω μόνη μου τα πράγματα μου;

Μπορείτε να συσκευάσετε μόνη τα έπιπλα σας , έτσι ώστε να είναι κατάλληλα αμπαλαρισμένα για την μεταφορά τους χωρίς να δημιουργήσετε θραύση σε κάποια πολύτιμα αντικείμενα σας αλλιώς το αφήνετε στους ειδικευμένους μεταφορείς για να έχουν και την ευθύνη από οιαδήποτε θραύση τους . Ελέγξτε τα πράγματα σας πριν ξεκινήσετε.

Τι συμβαίνει με τις συσκευές στο σπίτι μου;

Οι μεταφορείς θα αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες συσκευές με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή . Για να μεγιστοποιηθεί η προστασία τους ,αφαιρέστε κάποια κινούμενα μέρη

Χρειάζεται να αδειάσω τα συρτάρια και την ντουλάπα μου;

Είδη ένδυσης και άλλα αντικείμενα θα πρέπει να αφαιρεθούν και να συσκευάζονται χωριστά από τα έπιπλά σας, σερβίτσια κλπ.

Πως μπορώ να μεταφέρω φυτά εσωτερικού χώρου και γλάστρες;

Κάντε αυτές τις κινήσεις τοποθετείτε τα φυτά κάτω από την βρύση δίνοντας τους λίγο νερό και βάζοντας τα να τα δει το φως του ηλίου.

Τις σας προτείνουμε;

Σε μια μετακόμιση μπορεί να σε καταβάλει το άγχος της προετοιμασίας και της οργάνωσης, ειδικά αν δεν έχεις μετακομίσει ξανά. Η λύση για να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες χρημάτων και χρόνου, είναι να βρεις μια έμπειρη εταιρεία για μεταφορές μετακομίσεις. Το ίδιο ισχύει και αν σχεδιάζεις μεταφορές για φορτία, εμπορεύματα και άλλα αντικείμενα.

Για να ολοκληρωθούν με ασφάλεια οι μεταφορές και οι μετακομίσεις κάθε είδους, προϋπόθεση είναι να υπάρχει εξειδικευμένος μεταφορικός εξοπλισμός, αλλά και σωστή οργάνωση. Τα ολοκληρωμένα πακέτα μετακομίσεων των μεταφορέων συχνά προτιμώνται περισσότερο, καθώς είναι οικονομικότερα και συγκεντρώνουν ένα πλήθος χρήσιμων υπηρεσιών.

Με τη βοήθεια των συνεργαζόμενων εταιρειών μετακόμισης της πλατφόρμας μας, συγκεντρώσαμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές που είναι καλό να γνωρίζεις, για μια εύκολη και φθηνή μετακόμιση.

Οι συνεργάτες μας διαθέτουν οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείς για μετακομίσεις εγχώρια, αλλά και το εξωτερικό.

Καταχωρήστε δωρεάν τη μεταφορά κιβωτίων ή μετακόμιση σας και γλιτώστε χρόνο και χρήμα.

Πάρε χαμηλές προσφορές για μεταφορές Φορτίων - Εμπορευμάτων

Προσφέρουμε κάποιες από τις φτηνότερες χρεώσεις μεταφοράς για διάφορα είδη όπως παλέτες ,Container, (groupage) κ.α. 

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες Ναυτιλιακές - Οδικές Εταιρείες για κάθε είδους μεταφοράς. 

Καταχωρήστε στην σχετική φόρμα το αίτημα σας.

Φορτώσεις για Κύπρο

To metafores-online έχει δημιουργήσει ένα ειδικό τμήμα για τα φορτία που αφορούν την ναυτιλιακή μεταφορά φορτίων από Ελλάδα προς Λεμεσό. Ο μεγάλος όγκος διακινούμενου φορτίου, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές ναύλων και μεγάλη συλλογή εναλλακτικών λύσεων για τους πελάτες.

Η εταιρεία μας κατάφερε να καθιερωθεί και να αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρίες στο χώρο των μεταφορών - μετακομίσεων από & προς Κύπρο με εμπορευματοκιβωτία – Containers. Έχουμε την δυνατότητα να οργανώσουμε τμηματικές φορτώσεις  δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες μας  να αποστέλλουν στην Κύπρο από ένα μικρό κιβώτιο μέχρι ένα container που χωράει ένα ολόκληρο νοικοκυριό. Η εταιρεία μας προσφέρει εβδομαδιαίο service για groupage φορτία από Θεσσαλονίκη & Πειραιά για Λεμεσό Κύπρου.

Για οικονομικές εμπορευματικές μεταφορές κάντε ανάρτηση μεταφορικής εργασίας

 

Πάρτε χαμηλές προσφορές για μεταφορά auto-moto

θέλετε να μεταφέρεται το αυτοκίνητο σας η το μηχανάκι σας;

Η μεταφορά τους μπορεί να σας κοστίσει μια μικρή περιουσία, αν δεν γίνει σωστά. Καταχωρώντας σε εμάς την μεταφορά τους, είτε είναι αυτοκίνητο η μηχανή η το σκάφος σας, η συνεργάτες μας θα σας δώσουν τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Απλά συμπληρώστε την online φόρμα μας για να πάρετε τις ανάλογες προσφορές επιλέγοντας την καλύτερη σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.

Γιατί να προτιμήσετε το metafores-online;                    

Χρησιμοποιώντας μια εταιρεία μεταφοράς αυτοκινήτων για να μεταφέρεται το αυτοκίνητό σας η την μηχανή σας, μπορεί να είν

αι η καλύτερη επιλογή για μια σειρά από διάφορους λόγους:                                                                                             

Κατ 'αρχάς, έτσι θα αποφύγετε τα υπερβολικά χιλιόμετρα που θα πρέπει να διανύσετε με το                                                                                              αυτοκίνητο σας οδηγώντας το πολλές Ώρες και με αποφυγή για οτιδήποτε μπορεί να σας συμβεί στον δρόμο!

Δεύτερον, μπορείτε να αποταμιεύσετε από το κόστος της μεταφοράς τους, χρησιμοποιώντας μια από τις εταιρείας συνεργάτες μας .

• Χρησιμοποιώντας μια εταιρεία μεταφοράς αυτοκινήτων, για να μεταφέρεται το αυτοκίνητό σας την ίδια απόσταση που θα κάνατε και εσείς, θα σας κοστίσει λιγότερο. Αυτό όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει την μη φθορά του αυτοκινήτου σας, αλλά θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα. Για να πάρετε την καλύτερη προσφορά για την μεταφορά του αυτοκινήτου σας απλά συμπληρώστε την δωρεάν online φόρμα μας και συγκρίνετε τις προσφορές που θα λάβετε. 

• Ένας άλλος λόγος για να χρησιμοποιήσετε μια εταιρεία μεταφοράς αυτοκινήτων και να μην το μεταφέρεται μόνοι σας είναι η ασφάλεια.

Έτσι, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία μεταφοράς αυτοκινήτων είναι μια λογική απόφαση και, σε πολλές
περιπτώσεις, η ‘καλύτερη απόφαση’ από το να οδηγήσετε εσείς μέχρι την χώρα που επιθυμείτε!

Μεταφορές σκαφών & Yacht                                                                                                         

Χρονος : Δεν χάνεται χρόνο για να περάσετε τον Ωκεανό, δεν χάνετε τον πολύτιμο χρόνο των διακαπών σας οδηγώντας μόνος σας το σκάφος μέχρι το σημείο προορισμού. 

Ευκολία : Μέσα από το metafores-online μπορούμε να σας μεταφέρουμεε το σκάφος σας είτε δια θαλάσσης η οδηκός εύκολα και με μικρό κόστος στο σημείο προορισμού που θα μας υποδείξετε μέσα στην σχετική φόρμα του metafores-online. 

Ασφάλεια για την μηχανή  η το αυτοκίνητο σας : 

Οι εταιρείες κάνουν δρομολόγια μια φορά κάθε εβδομάδα προς το εξωτερικό κάνοντας ομαδικές φορτώσεις , αυτός είναι και ο λόγος γιατί η μεταφορά με αυτόν τον τρόπο σας συμφέρει και σας εξοικονομή χρήματα και εκτός των άλλων κάνουν και ασφάλιση για κάθε όχημα που μεταφέρουν ξεχωριστά  για να μπορούν για κάθε ενδεχόμενο να είναι καλυμένη. Εσείς ακόμα το σκέφτεστε ?                                                                                     
   

Αξιολόγηση μεταφορέα και αξιοπιστία

Οι μεταφορείς στο metafores-online αξιολογούνται μετά την ολοκλήρωση της κάθε μεταφοράς, από εσάς τους ίδιους. Στο λογαριασμό του κάθε μεταφορέα μπορείτε να ελέγξετε την αξιολόγηση και τα σχόλια που έχει δεχτεί, από τους χρήστες του metafores-online για προηγούμενες μεταφορές που έχει ολοκληρώσει. Έτσι είστε σίγουροι για την ποιότητα των υπηρεσιών που θα σας παρέχει.

Για πιο αναλυτικές συμβουλές διαβάστε και τα υπόλοιπα κείμενα παρακάτω.

Δοκιμάστε και εσείς την εύκολη λύση που σας δίνουμε για την μεταφορά σας Καταχωρώντας το αίτημα σας ,μέσα στο metafores-online θα έχετε από εμάς την καλύτερη δυνατή προσφορά για το αίτημα σσς.

Οδηγός για να βρείτε Φθηνές μετακομίσεις

Μετακόμιση

Σίγουρα μπορεί να είναι δαπανηρή αν την επιχειρήσετε μόνοι σας ! Αυτή η πρωτοβουλία μπορεί να σας κοστίσει χρόνο, ενέργεια, στρες και φυσικά τα χρήματα. Όταν έρθει η ώρα για την οικογένειά σας να μετακόμιση αε άλλο σπίτι, μετατρέψτε την μετακόμιση σας σε μια εύκολη υπόθεση από την στιγμή που την αναθέσετε στο www.metafores online.com.cy  Και η κίνηση σας αυτή θεωρώ ότι είναι εξαιρετική με γνώμονα την δική μου εμπειρία! Με κάποια προσεκτική προετοιμασία και συμπεριλαμβανομένου του metafores online, βρήκα φθηνούς μεταφορείς που κάνουν εξαιρετική δουλειά. Η μετακόμιση των επίπλων μας έγινε με ακρίβεια, το νοικοκυριό μας μεταφέρθηκε στο νέο μας σπίτι άψογα .Με τον προϋπολογισμό που είχαμε κάνει οι προσφορές ήρθαν και κούμπωσαν ακριβώς! Εδώ είναι πώς.

Μετακόμιση Στρατιωτικών

Αν ως μέλος του Ελληνικού στρατού μετατεθείτε σε νέα περιοχή, ενημερωθείτε για την επιδότηση που δικαιούστε από το κράτος για την μετακόμισή σας. Πάρτε έγκριση για οποιαδήποτε κίνησή σας από το στρατιωτικό σώμα και ελέγξτε αν τα αντικείμενά σας θα χρειαστούν αποθήκευση σε περίπτωση που δεν έχει οριστεί ακόμα ο τελικός σας προορισμός.

Αν δεν καλύπτεται εξ’ολοκλήρου η μετακόμισή σας από το κράτος, υπάρχουν πολλοί μεταφορείς που ειδικεύονται σε μετακομίσεις στρατιωτικών και παρέχουν ειδικά οικονομικά πακέτα αλλά και γρήγορη εξυπηρέτηση. Έχετε υπ’ όψιν σας πώς ακόμα και αν η επιδότηση καλύπτει τη μεταφορά - μετακόμιση όλων των αντικειμένων σας, μπορεί να μην καλύπτει ειδικές μεταφορές, όπως μεταφορές ζώων, οι οποίες πιθανότατα να επιβαρύνουν εσάς.

Αναρτήστε δωρεάν τη μετακόμισή σας.

Πώς να επιλέξεις ;

Πως θα επιλέξεις από μόνος σου μεταφορέα είναι ένα ζήτημα αυτό το λέω γιατί και εγώ έτσι ήμουν Ένα πράγμα που είναι είναι σημαντικό για την μετακόμιση σου είναι να βρείς μεταφορέα . Πολλοί προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες, αλλά πως θα ξέρεις ότι έκανες την σωστή επιλογή. Για να μην αναφέρουμε ότι από πού θα μάθεις ότι πήρες την καλύτερη τιμή για την μετακόμιση σου;

Ήμασταν ενθουσιασμένοι μόλις ανακάλυψα ότι υπάρχει το metafores online μέσα από άδω μπορείς να συγκρίνεις τιμές λόγο του ανταγωνισμού μεταξύ των μεταφορέων εσύ παίρνεις τις καλύτερες. Συγκρίνεις τις παροχές υπηρεσιών του κάθε μεταφορέα και διαλέγεις αυτόν που ταιριάζει περισσότερο στην δική σου μετακόμιση. Μπορείς και επικοινωνείς μαζί του διατηρώντας την ανωνυμία σου και ξεδιαλύνοντας τις απορίες σου. Πάντα να ρωτάτε για όποια απορία και αν έχετε έτσι ώστε να ξέρετε ακριβώς τι πληρώνετε έτσι αποφεύγετε. τις «κρυφές» δαπάνες.

Φθηνές μετακομίσεις

Σε ένα βαθμό το παλιό ρητό «παίρνετε ότι πληρώνετε> ισχύει. Αλλά μπορείτε πραγματικά να βρείτε φτηνές μετακομίσεις που κάνουν σπουδαία δουλειά. Με μερικά απλά βήματα, μπορείτε να θέσει τις βάσεις για να εξασφαλίσετε αξιόπιστο, έμπειρο μεταφορέα .

Εδώ είναι αυτό που λέμε  Αξιολόγηση μεταφορέα :

1. Μετά το πέρας της μετακόμιση σας,

2. Κάντε Αξιολόγηση στον Μεταφορέα,

3. Κάντε το να είναι εμφανείς και στους άλλους,

4. Δώστε του τα αστέρια που του αξίζουν

5. Βοηθήστε έτσι αυτούς που μετακομίζουν να μπορούν να επιλέξουν.

Η μετακόμιση δεν χρειάζεται να σπάσει την πλάτη σας! Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικές γρήγορες κινήσεις και σύγκριση προσφορών. Με το metafores online, μπορείτε να επιλέξετε φθηνούς μεταφορείς που θα κινηθούν γρήγορα και αποτελεσματικά. Δεν αναφέρθηκαν ζημιές, καθυστερήσεις ή κρυφά κόστη. Και αυτό είναι που τελικά σας εξοικονομεί χρήματα.

 

Καταχωρήστε δωρεάν τη μεταφορά επίπλων ή μετακόμισή σας και γλιτώστε χρονο και χρήμα.

Μετακομίσεις και Μεταφορές στο εξωτερικό

Με προσεκτικό σχεδιασμό και λίγο χρόνο, η μετακόμιση μπορεί να γίνει εύκολη και απλή υπόθεση. Χρησιμοποιήστε τις χρήσιμες συμβουλές μας που θα σας δώσουν ιδανικές λύσεις για μια εύκολη μετακόμιση από το παλιό σας σπίτι στο νέο σας.

1. Συντάξτε μια λεπτομερή λίστα των πραγμάτων σας, Θα την βρείτε μέσα στην φόρμα που έχουμε φτιάξει ,καταχωρήστε αναλυτικά τα έπιπλα σας.

2. Έχετε ένα σχέδιο εκ των προτέρων για την τοποθέτηση των επίπλων στο νέο σας σπίτι .

3. Κοινοποιήστε την μεταφορά σας .

4. Ξεκινήστε να συσκευάζεται νωρίς.  

 

Κρατήστε ένα σημειωματάριο ,καταγράψτε τα αντικείμενα σας σε κάθε κουτί , συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που αναπόφευκτα «έχουν πιάσει όλα τα« κουτιά.

6. Βάλτε τα βαριά αντικείμενα σε μικρά κουτιά και τα ελαφριά αντικείμενα σε μεγάλα κουτιά.

7. Μαζέψτε πρώτα αυτά που σας είναι λιγότερο απαραίτητα για την καθημερινή σας χρήση.

8. Σημειώστε σε κάθε κουτί το ακριβές περιεχόμενο του κάθε σας δωματίου , έτσι ώστε να σας είναι εύκολη η επανατοποθέτηση τους στο νέο σας χώρο.

9. Γεμίστε κάθε κουτί έτσι ώστε να αποφευχθεί η σύνθλιψη όταν στοιβάζονται.

10. Ορίστε ένα δωμάτιο για να βάλετε τις κούτες σας ,το οποίο δεν το χρησιμοποιείται σχεδόν καθόλου.

11. Από τα μεγάλα έπιπλα, βάλτε τα παξιμάδια / βίδες σε μια πλαστική σακούλα.

12. Αν δεν ξέρετε αναθέσετε στους μεταφορείς να σας συσκευάσουν τις «λευκές συσκευές» (π.χ. ψυγείο, πλυντήριο)

13. Χρησιμοποιήστε χαρτόνια για να τυλίξετε μεγάλους καθρέφτες και εικόνες .

14. Βάλτε ταινία και σφραγίστε όλα τα υγρά (π.χ. υγρά καθαρισμού).                               

15. Μην ξεχάσετε να αδειάσετε τυχόν πατάρια.

16. Αδειάστε όλα τα εύφλεκτα υγρά από τα εργαλεία.

17. Τυλίξτε όλες της μικροσυσκευές ξεχωριστά .

18. Όλα τα τιμαλφή, ή τα κοσμήματα να τα έχετε μαζί σας κατά την μεταφορά τους στο νέο σας σπίτι.

19. Δώστε σε φίλους η συγγενής ό, τι δεν χρειάζεστε πλέον.

20. Βάλτε σε ένα κουτί για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άμεσα τον, καφέ, τα κουταλάκια του γλυκού, τις κούπες, την ζάχαρη, τον βραστήρα η την μηχανή για espresso κτλ.

Μεταφορές κατοικιδίων : μεταφέρουμε το κατοικίδιο σας με van στο εξωτερικό με την φροντίδα του οδηγού ώστε το ζώι σας να αισθάνεται όσο το δυνατόν πιο ήρεμο και άνετο κατά την μεταφορά 

 

Καταχωρήστε δωρεάν τη μεταφορά επίπλων ή μετακόμισή σας και γλιτώστε χρονο και χρήμα.

Εξοικονομήστε έως και 70% από τα έξοδα της μετακόμισης σας.

Ψάχουμε για εταιρεία μετακομίσεων , αλλά δεν θέλουν να πληρώνουν πάρα πολλά ;

Θέλετε να είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να βρείτε την καλύτερη εταιρεία μετακομίσεων για εσάς; Ζητήστε σήμερα Δωρεάν και εύκολα από το metafores online να σας υποβάλουν τις προσφορές τους αι μεταφορικές εταιρείες και εσείς απλά συγκρίνετε τες . Οι μελέτες δείχνουν ότι μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και 70%, από τις μεταφορικές εταιρείες !

Γιατί οι Μεταφορείς για την ίδια εργασία έχουν διαφορετικές τιμές ;

Μπορείτε να πείτε το ίδιο και για την αγορά ενός συγκεκριμένου προϊόντος που έχει διαφορετική τιμή αναλόγως από πού το αγοράζετε , έτσι λοιπόν τι κάνετε; ψάχνετε τα καταστήματα για να συγκρίνετε και να δείτε που μπορείτε να το αγοράσετε σε φθηνότερη τιμή.

Ακριβώς η ίδια λογική ισχύει και για τους μεταφορείς. Μπορείτε να πάρετε την καλύτερη τιμή με τη σύγκριση των προσφορών που κάνουν οι μεταφορείς μεταξύ τους.

Οι μεταφορικές εταιρείες που συνεργάζονται μαζί μας η κάθε μια έχει τον δικό της τρόπο μετακόμισης και φυσικά τις τιμές της. Για να μπορείτε να έχετε την καλύτερη διαπραγμάτευση με τις μεταφορικές εταιρείες αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε να καταχωρήσετε την μετακόμιση-μεταφορά σας , εύκολα και χωρίς καμία υποχρέωση στην ιστοσελίδα μας. Εισάγετε τα στοιχεία σας στο metafores online και περιγράψτε την μεταφορά σας. Μετά θα λάβετε πολλαπλά αποσπάσματα από μεταφορικές εταιρείες που ενδιαφέρονται για την δική σας μεταφορά .Συγκρίνετε τις προσφορές και επιλέξετε το καλύτερο !

Κερδίστε μέχρι και 70 % από την μετακόμιση–μεταφορά σας Τώρα από το metafores online

1. Καταχωρήστε αναλυτικά το αίτημα σας .

2. Περιμένετε τις προσφορές που θα σας σταλούν στο email σας.

3. Τέλος όποια σας ενδιαφέρει κάντε Αποδοχή προσφοράς.

 

Καταχωρήστε δωρεάν τη μεταφορά επίπλων ή μετακόμισή σας και γλιτώστε χρονο και χρήμα.

Συγκρίνετε δωρεάν μεταφορικές για διεθνείς μεταφορές (Εξωτερικού)

Θέλετε να μετακομίσετε εκτός Ελλάδος σε μια άλλη χώρα ;

Η μεταφορά με container είναι από τις πιο ασφαλείς  μεταφορές για τα οικιακά σας είδη, ειδικά για τις θαλάσσιες μεταφορές, καιρός να μάθετε για αυτές,  τα τελευταία χρόνια το container χρησιμοποιείτε πάρα πολύ για μεταφορά σπιτιών. Μπορεί να σας ακούγεται λίγο Βιομηχανικό όλο αυτό και έξω από τα συνηθισμένα,αλλά η ναυτιλιακή μεταφορά με container είναι προσιτή σε όλους και όχι μόνο στις μεγάλες εταιρείες.

Αν μετακομιζεται στο εξωτερικό ή επιστρέφεται από το εξωτερικό, ο πιο αποδοτικός τρόπος για να πάρετε τα έπιπλα σας είναι με εταιρείες μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων. Υπάρχει container 20` η 40` που μπορείτε να φορτώσετε  όλα σας τα πράγματα μέσα και να τα παραλάβετε, όταν θα φτάσει στον προορισμό σας  χωρίς να υπάρχουν μεταφορτώσεις. Εξοικονομώντας έτσι χρήματα και χρόνο λαμβάνοντας  προσφορές μέσα από το metafores-online.  

Πάρτε προσφορές από εταιρείες εμπορευματοκιβωτίων

Εσείς απλά συμπληρώστε την σχετική φόρμα βάλτε όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι εταιρίες έτσι και αλλιώς σας οδηγεί το σύστημα από μόνο του για τι ακριβώς πληροφορίες θέλουμε να μας δώσετε έτσι ώστε να έχουμε μια ακριβή περιγραφή για να μπορέσουν οι εταιρείες να δώσουν τις προσφορές τους σχετικά με την δική σας μεταφορά.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή θα χρειαστούν μόνο λίγα λεπτά να διαθέσετε για να ολοκληρώσετε το αίτημα σας στο metafores-online.  

Μετακομίζεται στο εξωτερικό;

Προπαρασκευαστικές εργασίες; όπως άδειες παραμονής, άδειες εργασίας και τα όλα αυτά που θα σας χρειαστούν γι`αυτό , μπορείτε να αρχίσετε σιγά-σιγά να τα προετοιμάζετε μέχρι την στιγμή της μετακόμισης σας να τα έχετε έτοιμα . Για το σκοπό αυτό θα πρέπει πρώτα να καθαρίσει όσο το δυνατόν πληρέστερα.

Αφού η μετανάστευση δεν είναι μια φθηνή και ευχαρίστηση διαδικασία ,έτσι όσο πιο γρήγορα καταχωρείτε το αίτημα σας στο metafores online θα έχετε το περιθώριο να επιλέξετε χωρίς βιασύνη και άρα πιο σωστά χωρίς βεβιασμένες κινήσεις την μεταφορική εταιρεία που θα σας καλύψει την μετακίνηση στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια, βλέποντας οι μεταφορικές εταιρείες τα έπιπλα προς μεταφορά στο εξωτερικό θα σας δώσουν τιμή για να την υπολογίσετε στο τελικό σας προϋπολογισμό. Το metafores-online έχει διεκπεραίωση με επιτυχία τέτοιου είδους μετακομίσεις στο Εξωτερικό, θα θέλαμε και εσείς να είστε ένας από αυτούς.

Ένα σύνηθες λάθος κατά τη μετακόμιση, αφορά την εκτίμηση του χώρου και του όγκου των επίπλων. Για να μην βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να συνειδητοποιήσετε, πως τα μεγάλα σας έπιπλα, όπως καναπέδες, τηλεοράσεις, ή τραπέζια δεν χωράνε ή γενικά δεν εφαρμόζουν σχηματικά στο χώρο για τον οποίο προορίζονταν, φροντίστε πριν τη μετακόμιση να έχετε κάνει όλες τις κατάλληλες μετρήσεις, αλλά και μια σχηματική αναπαράσταση υπό σωστή κλίμακα. Καταγράψτε προσεκτικά τις διαστάσεις του νέου σας χώρου, αλλά και αυτές των μεγάλων αντικειμένων, ώστε να σιγουρευτείτε για την συμβατότητά τους. Αποφύγετε έτσι τη μεταφορά επίπλων που στη συνέχεια μπορεί να θελήσετε να πουλήσετε επειδή δεν ταίριαξαν στον χώρο, ή δεν μπορούσατε να τα τοποθετήσετε εκεί που υπολογίζατε.

Αν χρειαστεί να πιέσετε ένα έπιπλο με ταπετσαρία κατά την μεταφορά του μέσα από μία πόρτα, ίσως χρειαστεί να βγάλετε την πόρτα από τους μεντεσέδες και να χρησιμοποιήσετε καθαρό χαρτόνι ώστε να εξομαλύνετε τη διαδρομή του αντικειμένου και να προστατέψετε την κάσα της πόρτας από ζημιές. Γενικά, να είστε προσεκτικοί κατά τη μεταφορά των επίπλων και των υπόλοιπων αντικειμένων σας, ώστε να μην προκαλέσετε ζημιές σε αυτά ή το χώρο σας και να έχετε μία ομαλή μετακόμιση.

Κατά το πακετάρισμα εύθραυστων αντικειμένων προς μεταφορά, φροντίστε να περιορίσετε τη δυνατότητα κίνησης τους. Με την παρακάτω διαδικασία μπορείτε να δημιουργείτε μία σχεδόν αδιαπέραστη συσκευασία για την καλύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά εύθραυστων αντικειμένων.

Πακετάρισμα & συσκευασία για εύθραστα αντικείμενα

Αρχικά τυλίξτε το αντικείμενο με πλαστικό μικρών φυσαλίδων, ενώ αν είναι βαμμένο πρώτα τυλίξτε με ένα στρώμα χαρτιού kraft ώστε να προστατέψει το αντικείμενο από την ταινία που θα χρησιμοποιήσετε για την ένωση των τερματισμών του πλαστικού. Στη συνέχεια τυλίξτε με ένα στρώμα πλαστικού μεγάλων φυσαλίδων. Στο στρώμα αυτο μπορείτε να περιλάβετε πολλά αντικείμενα. Περάστε το πακέτο που προκύπτει με ταινία προς τουλάχιστον δύο κατευθύνσεις και επαναλάβετε μερικές φορές. Επιλέξτε ένα ανθεκτικό κουτί κατάλληλου μεγέθους, ώστε να περισσεύει κενός χώρος περίπου 5 cm από την κάθε πλευρά του πακέτου. Περάστε το κάτω μέρος του κουτιού με τουλάχιστον δύο στρώματα ταινίας και στη συνέχεια καλύψτε τον πάτο του, με μία στρώση φιστικιών αφρού (ειδικά κομμάτια αφρολέξ για πακετάρισμα), ή άλλου υλικού παραγεμίσματος. Τοποθετήστε τη συσκευασία στο κουτί και καλύψτε τον κενό χώρο με φυστίκια αφρού. Μην χρησιμοποιήσετε τόσα, ώστε να χρειάζεται να πιέσετε για να κλείσετε το κουτί. Σφραγίστε τη συσκευασία με δύο στρώματα ταινίας και τοποθετήστε σε περισσότερες από μια πλευρές του, ετικέτα με την ένδειξη «εύθραυστο».

Πακετάρισμα έργων τέχνης

Η χρήση κιβωτίων για το πακετάρισμα των ατνικειμένων σας, είναι μία πολυέξοδη λύση για την μεταφορά - μετακόμιση σας. Παρ'όλα αυτά, παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια για τα υπάρχοντά σας και συνίσταται σε μεταφορές έργων τέχνης, αντικών και άλλων εύθραυστων αντικειμένων αξίας. Το πακετάρισμα των αντικειμένων σας σε κιβώτια μπορούν να αναλάβουν εξειδικευμένοι επαγγελματίες, όπως έμποροι τέχνης ή αντικέρ, ή μεταφορικές εταιρείες που διαθέτουν κατάλληλο προσωπικό. Αν πραγματοποιήσετε μόνοι σας το πακετάρισμα των έργων τέχνης ή αντικών σας σε κιβώτια, θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε μερικά χρήματα.

Πακετάρισμα: Αρχικά τυλίξτε το κομμάτι με αντικραδασμικό υλικό όπως πλαστικό θυλάκων αέρα ή κουβέρτες (ειδικά στρώματα που χρησιμοποιούνται στις μεταφορές). Σε περίπτωση χρωματισμένων επιφανειών, κρατήστε σε απόσταση το πλαστικό θυλάκων καλύπτοντας το περιεχόμενο με ύφασμα, ή χαρτί . Μπορείτε να προμηθευτείτε τα υλικά αυτά από τους περισσότερους έμπορους υλικών συσκευασίας, ή από εταιρείες ενοικίασης φορτηγών. Για παραπάνω προστασία χρησιμοποιήστε ειδικά ανθεκτικά φιλμ, ταινίες ή λάστιχα, που θα κρατήσουν το αντικραδασμικό υλικό γύρω από το αντικείμενο.

Κιβώτιο: Δε χρειάζεται να φτιάξετε ένα ολοκληρωμένο ξύλινο κιβώτιο. Αρκεί να κατασκευάσετε από ξύλο μικρού πάχους, ένα πλαίσιο ανοιχτό από πάνω,το οποίο θα εφαρμόσετε εσωτερικά σε ένα χαρτονένιο κουτί. Καλύψτε τις εσωτερικές πλευρές του κουτιού που προκύπτει με μια στρώση αφρού πολυστυρενίου, πάχους λίγο πάνω από ένα εκατοστό και στη συνέχεια αδειάστε μία στρώση φιστικιών παραγεμίσματος στον πυθμένα. Τοποθετήστε το πακέτο και συμπληρώστε με φιστίκια παραγεμίσματος. Σφραγίστε την πάνω πλευρά του κουτιού με μία στρώση αφρού πολυστυρενίου και χαρτόνι χρησιμοποιώντας ταινία.
Αν η παραπάνω διαδικασία σας φαίνεται δύσκολη ή χρονοβόρα, αφήστε τη μεταφορική εταιρεία που θα αναλάβει τη μεταφορά να πραγματοποιήσει το πακετάρισμα σε κιβώτια.

Καταχωρήστε δωρεάν τη μεταφορά επίπλων ή μετακόμισή σας και γλιτώστε χρονο και χρήμα.

Στο metafores-online γιατί η μετακόμιση είναι φθηνότερη;

Γι αυτό προσπαθούμε.

Καταχωρώντας την μετακόμιση ή τη μεταφορά σας, στον ιστότοπο μας, εξασφαλίζετε σίγουρη εξοικονόμηση χρημάτων. Οι τιμές που θα συμφωνήσετε για τη μετακόμισή σας μέσω του metafores-online, είναι οι χαμηλότερες δυνατές, αφού η αγγελία μεταφοράς σας αποτελεί στην ουσία μία Online δημοπρασία, στην οποία ανταγωνίζονται οι μεταφορικές εταιρείες για να αναλάβουν την εργασία που έχετε καταχωρήσει. Ανάμεσα στους μεταφορείς θα υπάρχουν κάποιοι με ήδη προγραμματισμένα δρομολόγια που συμπίπτουν με το δικό σας, με αποτέλεσμα να σας προσφέρουν μία πολύ φθηνή μετακόμιση που δε θα μπορούσατε να πετύχετε αν επιλέγατε συμβατικούς τρόπους αναζήτησης μεταφορικής εταιρείας.

Αν το κόστος ενός επαγγελματία μεταφορέα σας φαίνεται δυσβάσταχτο, και η μετακόμισή σας είναι μικρής κλίμακας και όχι απαιτητική, θα μπορούσατε με τη βοήθεια ενός φίλου και ένα φορτηγό ή μικρότερο όχημα ιδανικό για μεταφορές, ιδιόκτητο ή ενοικιασμένο, να κάνετε την μετακίνησή σας. Στην περίπτωση μεγαλύτερων απαιτήσεων, ίσως πάλι να προτιμούσατε να προσλάβετε βοηθούς που να σας βοηθήσουν με την φόρτωση κι εκφόρτωση ενός φορτηγού που θα ενοικιάζατε και θα οδηγούσατε εσείς.

Για φτηνότερη συσκευασία των αντικειμένων σας, αναζητήστε κάποια δωρεάν υλικά, που μπορούν να σας προσφέρουν τοπικές επιχειρήσεις. Για περαιτέρω εξοικονόμηση χρημάτων, αν χρειαστεί να διανυκτερεύσετε εκτός σπιτιού, αναζητήστε τη φιλοξενία κάποιου φίλου ή συγγενή και αποφύγετε τη διαμονή σε κάποιο ξενοδοχείο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θέλαμε τη χαμηλότερη προσφορά αν είναι δυνατόν , έτσι δεν είναι; Λοιπόν, υπάρχει ένας τρόπος για να σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος για την μετακόμιση σας.

Λέγεται Συνδυασμός Μεταφορών. Το έχετε ακούσει; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί αυτή η μέθοδος είναι η φθηνότερη ακόμη.

Τι είναι ο Συνδυασμός Μεταφορών ;

Λοιπόν για να σας δώσουμε να καταλάβετε ο συνδυασμός μεταφορών είναι, όταν ένα φορτηγό που επιστρέφει στη βάση του από μια μεταφορά είναι άδειο και ψάχνει για το φορτίο της επιστροφής του. Αν εσείς εκείνη την στιγμή θέλετε να μεταφέρετε τα πράγματα σας στο σημείο όπου το φορτηγό επιστρέφει, μπορείτε να αποτελέσετε την τέλεια λύση για τον μεταφορέα γιατί μεταφέροντας τα δικά σας έπιπλα το φορτηγό δεν θα επιστρέψει άδειο στην βάση του. Σκεφτείτε αυτό. Όταν παίρνετε από την πιάτσα ένα taxi για να σας πάει στο σπίτι σας μετά το taxi πρέπει να επιστρέψει στην βάση του. Αν στο δρόμο όμως βρει κάποιον που πηγαίνει κοντά στην βάση του αυτό τότε είναι ένα επιπλέον εισόδημα extra εισόδημα για τον οδηγό του taxi και ταυτόχρονα μείωση του κόστους επιστροφής του. Το ίδιο ισχύει και για το μεταφορείς.

Χαμηλό κόστος μετακόμισης

Όπως καταλαβαίνετε αυτό αποτελεί για εσάς ένα πολύ χαμηλό κόστος σας εξασφαλίζει φθηνή μετακόμιση Συνδυασμός μεταφορών είναι σημαντικό για όλους τους εμπλεκόμενους σε μια μεταφορά . Τα φορτηγά πάντα είναι γεμάτα ,εσείς έχετε εξασφάλιση φθηνή μετακόμιση.

Αλλά γιατί είναι τόσο φθηνή;

Βασικά, πληρώνετε μόνο για την μεταφορά που κάνετε για τον προορισμό σας.Παραδοσιακά ο μεταφορέας πάντα έδινε τιμή στον πελάτη και για την επιστροφή του έτσι μείωνε το κόστος των εξόδων του.

Αυτός είναι ο ρόλος του metafores onlineμέσα από την δική μας πλατφόρμα μπορεί και συνδυάζει ο μεταφορέας τις δουλειές του με αποτέλεσμα να ικανοποιούνται όλα τα μέλη που εμπλέκονται σε μια μεταφορά – μετακόμιση , για αυτό εσείς πρέπει να ανακοινώνεται την μετακόμιση σας όσο πιο γρήγορα γίνεται δίνοντας χρονικά περιθώρια στον μεταφορέα να μπορέσει να την συνδυάσει.

Γι 'αυτό είναι πραγματικά φθηνή λύση η μετακόμιση από το metafores-online .

Καταχωρήστε δωρεάν τη μεταφορά επίπλων ή μετακόμισή σας και γλιτώστε χρονο και χρήμα.

5 τρόποι για να έχετε χαμηλό κόστος μετακόμισης

Η Μετακόμιση σπιτιού είναι μια μεγάλη και συνήθως δαπανηρή επιχείρηση. Αλλά με λίγες πληροφορίες, μπορείτε να κόψετε έως και 50% από το κόστος της μετακόμισής σας. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας εξασφαλίσει χαμηλό κόστος.

Φθηνό φορτίο Συνδυασμός μεταφορών

Nοείται η τοποθέτηση των επίπλων σας σε ένα φορτηγό που είναι στο δρόμο της επιστροφής από μια άλλη δουλειά. Κανονικά, το φορτηγό θα είναι άδειο, αλλά συμπληρώνοντας το με τα πράγματά σας, κάνει των μεταφορέα να δώσει φθηνή τιμή γιατί και αυτός πηγαίνει γεμάτος και όχι άδειος άρα επωφελείστε και οι δυο ,από το metafores-online

Μικρά φορτηγά ειδικεύονται στη μετακόμιση λίγων επίπλων. Λιγότερο επιβάρυνση για τον μεταφορέα, σημαίνει χαμηλότερο κόστος για σας, έτσι αυτό είναι μια καταπληκτική επιλογή αν η μετακόμιση σας είναι από ένα μικρό διαμέρισμα στο άλλο.

Συσκευασία μετακόμισης

Αν κάνετε την συσκευασία των επίπλων σας μόνοι σας το κόστος για την μετακόμιση σας αλλάζει προς το δικό σας συμφέρων. Βέβαια Βάζετε τα πάντα σε κουτιά και τα τοποθετείτε σε ένα μέρος που τα παραλαμβάνουν και τα παραδίδουν στην πόρτα σας. Ένα φορτηγό μεταφέρει τα έπιπλα σας στο νέο σπίτι σας, και χρεώνεστε μόνο για την μεταφορά. Επειδή πληρώνετε μόνο για τη μεταφορά, όχι την συσκευασίας, μπορείτε να διατηρήσετε το κόστος σας στο ελάχιστο.

Χρησιμότητα των φίλων σας

Αγοράστε κουτιά για την συσκευασία των αντικειμένων σας εσείς ψάχνοντας ακόμα και μέσα από τις σελίδες του internet.Αν έχετε φίλους που έχουν πρόσφατα μετακομίση ή εχουν αγοράσει μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές , ρωτήστε τους αν έχουν ελεύθερα κουτιά που μπορούν να σας τα δώσουν και έτσι να μην χρειαστεί να αγοράσετε εσείς.

O καλύτερος τρόπος

Μακράν ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα για την μετακόμιση σας είναι μέσα από το metafores-online εδώ θα δεχθείτε πολλές προσφορές από συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες. Συγκρίνετε τις τιμές και τις υπηρεσίες των μεταφορέων για να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη μετακόμιση σας και για τις δικές σας ανάγκες φυσικά.

Βρείτε έναν ειδικευμένο μεταφορέα στην περιοχή σας σήμερα !!

Μετακoκόμιση Ερωτήσεις

Τι θα πρέπει να ξέρετε:

Μετακόμιση σημαίνει ανάθεση των έπιπλων σας σε Μεταφορείς. Αυτό για εσάς μπορεί να είναι αγχωτικό! Αλλά η επιλογή του σωστού μεταφορέα κάνει όλη τη διαφορά. Εδώ είναι το πώς γίνετε αυτό. Η μετακόμιση δεν είναι φθηνή. Υπάρχουν μεταφορείς μέσα από εμάς για να δίνουν λύσεις για κάθε προϋπολογισμό. Συλλέξτε προσφορές και συγκρίνετε συμφώνα και με τα σχόλια τους μεταφορείς. Συγκρίνετε τις προσφορέςείναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να ξεκινήσετε, όπου όλοι οι μεταφορείς είναι εξαιρετική. Έτσι θα συγκρίνουμε μήλα με μήλα. Συγκρίνοντας τις προσφορές τους σας δίνει την ευελιξία να επιλέξετε το επίπεδο των υπηρεσιών τους. Έτσι, ακόμη και φθηνές προσφορές έχουν ποιότητα δοκιμασμένη .Μπορείτε να συγκρίνετε της προσφορές για να βρείτε την καλύτερη. Η Επιλογή μεταφορέα είναι μια ατομική επιλογή. Θα βρείτε τις απαντήσεις στα ερωτήματα σας μέσω της ανταλλαγής μηνυμάτων.

Γι αυτό θα πρέπει να γνωρίζουν.

1. Προτεινόμενα ημερομηνίες που διακινούνται

2. Είναι η μετακόμιση σας σε τοπικό / περιφερειακό / εξωτερικό

3. Ποιο είναι το μέγεθος της μετακόμισης σας

4. Χρειάζεται Συσκευασία να κάνετε εσείς η θα την αναλάβει η εκάστοτε μεταφορική εταιρεία

5. Είναι πολύτιμα ή εύθραυστα αντικείμενα ?

Έχετε ανταλλάξει μηνύματα για την μετακόμιση σας με τους μεταφορείς. Τώρα είναι η σειρά σας για να επιλέξετε τον μεταφορέα. Εδώ είναι μερικά κρίσιμα ερωτήματα να θέλω να κάνω:

1.Πως κάνω Αποδοχή προσφοράς

Η διαδικασία είναι απλή: πηγαίνετε επάνω δεξιά στη σελίδα και πατάτε το link < Είσοδος > βάλτε τα στοιχεία σας < Όνομα χρήστη και Κωδικός πρόσβασης> στην συνέχεια πηγαίνετε< Οι Μεταφορές μου> πατάτε πάνω στην μεταφορά σας και πηγαίνετε στις Προσφορές σας ,από εκεί όποιος Μεταφορέας σας ενδιαφέρει πατάτε στις Λεπτομέρειες και εκεί στο κάτω μέρος υπάρχει η ένδειξη <Αποδοχή προσφοράς > την μαρκάρετε και στην συνέχεια θα λάβετε στο email σας τα στοιχεία του Μεταφορέα καθώς και τα δικά σας στοιχεία θα πάνε αντίστοιχα στον Μεταφορέα.

Μετακόμιση φοιτητών

Το metafores-online αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για τη μετακόμιση φοιτητών, η οποία ως σύνηθες και ιδιαίτερο φαινόμενο χρήζει ειδικής μεταχείρισης από τις μεταφορικές εταιρείες. Πολλοί φοιτητές που σπουδάζουν μακριά απο το σπίτι τους, αναγκάζονται να μετακομίζουν συχνά, είτε για λόγους άνεσης, είτε για λόγους προσβασιμότητας σε συγκοινωνίες και κέντρα εκπαίδευσης ή εργασίας. Η αγχώδης, χρονοβόρα και δαπανηρή αυτή διαδικασία διευκολύνεται ιδιαίτερα από εμάς. Στο metafores-online υπάρχουν συγκεντρωμένες, μεταφορικές εταιρείες οι οποίες παρέχουν οικονομικά πακέτα για τη μετακόμιση φοιτητών, συνδυάζοντας ασφάλεια, αλλά και άμεση εξυπηρέτηση.

Μετακόμιση & Πακετάρισμα

Κατά το πακετάρισμα των αντικειμένων σας υπάρχουν κάποιες τακτικές που θα έπρεπε να ακολουθήσετε. Φροντίστε να ξεκινήσετε την όλη διαδικασία αρκετά νωρίτερα από την ημερομηνία μετακόμισης και πρώτα πακετάρετε τα αντικείμενα που δεν είναι αναγκαία σε καθημερινή βάση.
Χρησιμοποιήστε ετικέτες στα κουτιά σας, που να περιγράφουν, τα περιεχόμενα, τον προορισμό, αλλά και το δωμάτιο από το οποίο προέρχονται τα περιεχόμενα. Αναγράφοντας τα σωστά στοιχεία στις ετικέτες θα αποφύγετε τη σύγχυση του ξεπακεταρίσματος.

Πακετάρετε ανά δωμάτιο, ώστε να διευκολυνθείτε στη διαδικασία μαρκαρίσματος των κουτιών με τίτλους. Τα κουτιά με πολλά μικροαντικείμενα ενός δωματίου τα μαρκάρουμε με την ένδειξη «δωμάτιο: διάφορα». Σε περίπτωση που δεν προέρχονται από συγκεκριμένο δωμάτιο τα μαρκάρουμε ως «διάφορα».

Για τα εύθραυστα αντικείμενα χρησιμοποιήστε περισσότερο υλικό παραγεμίσματος και περισσότερη ταινία ώστε να δημιουργήσετε αδιαπέραστη προστασία και να αποφύγετε πιθανές καταστροφές κατά την μετακόμιση.

Τα βαριά αντικείμενα τοποθετήστε τα σε ενισχυμένα και μικρά κουτιά. Προσπαθήστε, όλα σας τα κουτιά να έχουν ένα λογικό βάρος, ώστε να μεταφέρονται εύκολα.

Μην συμπεριλάβετε στα πακέτα σας εύφλεκτα υλικά. Προσέξτε ώστε να μην εφαρμόζετε ταινία στις βαμμένες και λουστραρισμένες επιφάνειες ξύλου και γενικά σε επιφάνειες επίπλων που θα μπορούσαν να φθαρούν. Καλύψτε τις με ένα στρώμα χαρτονιού πριν την ταινιοκόληση. Προσωπικά αντικείμενα υψηλής αξίας όπως κοσμήματα ή σημαντικά έγγραφα, μεταφέρετέ τα μαζί σας και όχι συσκευασμένα.

Το metafores online μπορεί να μετατρέψει την μεταφορά-μετακόμιση σας σε μια καλή εμπειρία. Έτσι, επιλέξατε σοφά μέσα από την δική μας πλατφόρμα να αναθέσατε την μεταφορά-μετακόμιση σας . Σας βεβαιώνουμε ότι η μετακόμιση σας βρίσκεται σε έμπειρα χέρια.

Βρείτε έναν ειδικευμένο μεταφορέα στην περιοχή σας σήμερα !!

Αξιολόγηση

 

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση.

Μετά το τέλος της συνεργασίας σας με τη μεταφορική εταιρεία που έχετε επιλέξει, θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν αφιερώνατε 2 λεπτά από το χρόνο σας για να μας πείτε λίγα λόγια για την εμπειρία που είχατε! Εισέλθετε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και πηγαίνετε στα στοιχεία της προσφοράς που κάνατε αποδοχή. Εκεί μπορείτε να καταχωρήσετε και εσείς τα σχόλια σας σχετικά με την εξυπηρέτηση που είχατε από τη μεταφορική εταιρεία, καθώς και τη βαθμολογία σας. Έτσι βοηθάτε και τα υπόλοιπα μέλη μας να επιλέγουν όχι μόνο με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή, αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση!

 

Αξιολόγηση μεταφορέα και αξιοπιστία.

Η διαδικασία αξιολόγησης είναι ιδιαίτερης σημασίας. Οι μεταφορείς συνεργάτες μας αξιολογούνται μετά την ολοκλήρωση της κάθε μεταφοράς, από εσάς τους ίδιους. Διαδώστε μέσα από το metafores-online την εμπειρίες σας για την κάθε μεταφορά που διεκπεραιώνετε μέσω της πλατφόρμας μας, γνωστοποιηώντας τις εντυπώσεις σας, γράφοντας για τον μεταφορέα που την ανέλαβε τα σχόλιά σας, κοινοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την εμπειρία σας για την ποιότητα της δουλειάς του. Με τον τρόπο αυτόν βοηθάτε τον Νέο χρήστη να μπορεί να επιλέξει καλύτερα και ευκολότερα τον μεταφορέα διαβάζοντας πόσο καλή φήμη έχει αποκτήσει μέσα στο metafores-online.

 

Το metafores online μπορεί να μετατρέψει την μεταφορά-μετακόμιση σας σε μια καλή εμπειρία. Έτσι, επιλέξατε σοφά μέσα από την δική μας πλατφόρμα να αναθέσατε την μεταφορά-μετακόμιση σας . Σας βεβαιώνουμε ότι η μετακόμιση σας βρίσκεται σε έμπειρα χέρια.