Αξιολόγηση μεταφορικής εταιρείας: kwstas185

Μέση βαθμολογία: 5,0


ΣχόλιαΑπόΑξιολόγηση
Μείναμε απολύτως ευχαριστημένοι. Όλα έγιναν όπως τα είχαμε συμφωνήσει.elen
Εξαιρετική δουλειά, ταχύτητα, εξυπηρέτηση και σε πολύ προσιτές τιμές! Ακριβής στο ραντεβού, δεν κατάλαβα πότε τελειώσαμε, προσιτοί άνθρωποι με κατανόηση και πολλή όρεξη για αυτό που κάνουν! Προσεκτικοί με ότι μετέφεραν και αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση σου, θα τους ξανά διάλεγα χωρίς δεύτερη σκέψηjohn63
Όλοι τους ήταν προσεκτικοί με τα πράγματα και ευγενικοί. Αν και προέκυψε μεγαλύτερος όγκος πραγμάτων αλλά μας εξυπηρέτησαν χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας.booboo

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μετά το τέλος της συνεργασίας σας με τη μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε, θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν αφιερώνατε 2 λεπτά από το χρόνο σας για να μας πείτε λίγα λόγια για την εμπειρία που είχατε!

Εισέλθετε με το ονομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και πηγαίνετε στα στοιχεία της προσφοράς που κάνατε αποδοχή. Εκεί μπορείτε να καταχωρήσετε και εσείς τα σχόλια σας σχετικά με την εξυπηρετηση που είχατε από τη μεταφορική εταιρεία, καθώς και τη βαθμολογία σας.

Έτσι βοηθάτε και τα υπόλοιπα μέλη μας να επιλέγουν όχι μονο με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή, αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση!